Bröllopskoordinatorns uppgift

Vad gör en bröllopskoordinator?

Bröllopskoordinatorns främsta uppgift är att se till att ett bröllop blir så som beställarna önskar. En skicklig bröllopskoordinator kan efter att ha träffat och intervjuat brudparet dra egna slutsatser och utifrån det som brudparet berättat föreslå ett antal alternativ som man därefter kan välja att jobba vidare med. Ofta har brudparet sin egen föreställning om hur bröllopet skall vara. Bröllopskoordinatorn kan hjälpa till att förverkliga dessa idéer tack vare sin erfarenhet och kunskap inom bröllop.

Bröllopskoordinatorn kan ta hand om all planering från början till slut, eller anlitas som konsult och bollplank. Utifrån er budget, era önskemål och er egen vision av ert drömbröllop kan bröllopskoordinatorn hjälpa till i planeringen inför er bröllopsdag.

Bröllopskoordinatorn har kontakter i flera branscher och kan hitta det som är bäst för just er. Handlar det om rätt kyrka, festmiddag, brudklänning, limousinetransport, eller inbjudningskort – bröllopskoordinatorn vet var man hittar bröllopsleverantörerna som ger sitt yttersta varje gång.

Boda en Uruguay - Wedding Planner Irene

Foto: Irenuchi (Eget arbete) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Uppdukat för vacker bröllopsmiddag.