Sveriges bröllopskoordinator

Jobbar du med bröllopsplanering eller bröllop generellt och söker en webbsida som sticker ut och bara genom adressen säger vad du gör?

Ta över det fulla ägarskapet på denna sajt inkl instagramkonto och obegränsat med e-postadresser namn.stad@brollopskoordinator.se

Sajten har genererat oss ca 2500 kr om året i 8 år i helt passiva inkomster. Den skapades 2012 med WordPress på under 4 timmar. Vi har att välja på att göra en omfattande uppdatering eller sälja hela paketet. Vi har dock inte obegränsat med tid utan fokuserar helst på våra redan stora och lönsamma projekt. Därför är sajten till salu!

Eller är ni flera som jobbar inom branschen och vill få en rikstäckande sajt med hög sökoptimering som drar trafik? Det går att ställa in regionvis och alla bröllopsföretagare kan ha sin del av brollopskoordinator.se enligt modellen www.brollopskoordinator.se/stockholm eller www.gbg.brollopskoordinator.se

Instagramkontot @brollopskoordinator ingår i paketaffären.

Vi har ägt domänen sedan 2012 och haft den som en affliate-sida och tjänat annonsintäkter. Vi har inte gjort något med sajten sedan 2015 och upptäckte nyligen att vi missat en viktig uppdatering så allt material försvann. Vi kan lägga en dags arbete på att bygga en ny sajt eller sälja adressen.

I affären ingår www.brollopskoordinator.se och www.bröllopskoordinator.se samt instagram @brollopskoordinator – samtliga adresser och konton är skapade under 2012 och har därför hög TRUST hos Google. Så fort sajten fylls med material igen kommer den troligen topprankas.