Anledningar

Varför anlita en bröllopskoordinator?

Bröllopskoordinatorn jobbar med bröllop hela tiden. En bröllopskoordinator som varit aktiv några år har erfarenhet från ett stort antal bröllop och vigslar och har därmed ett stort upparbetat kontaktnät.  Det är med andra ord en trygghet att ha en bröllopskoordinator vid sin sida vid denna stora händelse som ett bröllop är. Att gifta sig kvalar definitivt in på topp tre-listan över livets största händelser. Här kan bröllopskoordinatorn vara en bra resurs och tillgång i bröllopsplaneringen.

Kanske har ni inte tid att planera ett helt bröllop själva. Kanske har ni inte intresset att bläddra i inspirationskataloger eller vill ni helt enkelt ha ett par extra ögon och en person till som är med och planerar. Vänner och bekanta har ofta många åsikter, men det tenderar ofta att vara just deras drömmar för sitt bröllop. Genom att anlita en extern bröllopsplanerare kan denne se till att det blir Ert drömbröllop och inte någon annans.

Tack vare bröllopskoordinatorns stora kontaktnät och personliga relationer med andra företagare kan denne många gånger fixa bra rabatter och avtal som är till gagn för er. Vidare kan bröllopsplaneraren hand om allt det praktiska runt er bröllop så ni kan fokusera på varandra och bara njuta av er perfekta dag.

Vihkimistilaisuus Kiuruveden kirkossa

Foto: Tumi-1983 (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons